schiphol-impressies

Bestuur


2015 01 20 FOTO BESTUUR

Ton Krol

Ik ben lid geworden van de WTC Schiphol Business Club om met mijn buren en collega Schiphol ondernemers in contact te komen. Verder is de WTC Schiphol Business Club het enige netwerk waar ik lopend naar toe kan!

Hans Mathijsen

Ondernemers op Schiphol vinden in de Business Club hét trefpunt. De Business Club biedt verdieping, uitwisseling, kruisbestuiving en meerwaarde die de leden ondervinden van en met elkaar. Voeg daar prima bijeenkomsten en goede atmosfeer aan toe en de setting voor value add is een gegeven. Met elkaar genereren we die. Wees welkom!

Margot Koeman
De WTC Schiphol Business Club is een groot netwerk van bedrijven en openbare kantoren gelegen rondom het WTC Schiphol Airport. De club is een plaats waar u uw ideeën met dynamische buren, collega's en gastsprekers kunt uitwisselen. Wij vergemakkelijken de onderlinge ontmoetingen en organiseren daartoe een programma van activiteiten welke inspirerend, innovatief en onderhoudend zijn.

Sipke Feenstra
De WTC Schiphol Business Club is al jaren het zakelijk trekpunt in het hart van Schiphol. De komende jaren is het onze ambitie om dit nog verder uit te breiden en nog meer waarde voor onze leden toe gaan voegen om zo het enige, echte internationale zakenhart voor Nederland te worden.

Ralph Schultz
Ik wil graag de huurders van het WTCAA met elkaar verbinden om zo een community te creëren. De WTC Schiphol Business Club is daar uitermate geschikt voor. Mijn doel is om zoveel mogelijk huurders lid te maken van de WTC Schiphol Business Club.

Jaap Snellen
De WTC Schiphol Business Club biedt haar leden de unieke mogelijkheid om middels plezierige, maar ook educatieve bijeenkomsten en evenement hun netwerk met de vele andere gerenommeerde bedrijven die in en rondom het WTC Schiphol gevestigd zijn te verbreden en verdiepen. Als bestuurder zet ik mij vooral in om het aantal leden verder te laten groeien en een fysieke ruimte voor de Club in het WTC Schiphol mogelijk te maken.